SAMENWERKING

Rechtswinkel Leeuwarden werkt samen met de volgende organisaties:

De Haan Advocaten & Notarissen is uitgegroeid tot de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. Als fullservice kantoor heeft De Haan Advocaten & Notarissen alle specialisaties in huis.

De Rijksuniversiteit Groningen is opgericht in 1614 en daarmee na de Universiteit Leiden de oudste nog bestaande universiteit van Nederland. Met circa 30.000 studenten en ongeveer 6.000 medewerkers is het een van de grootste Nederlandse universiteiten

‚Äč

Het Huurteam Leeuwarden is een onafhankelijke organisatie, met veel deskundigheid op het terrein van huisvesting en huurdersbelangen. Het Huurteam Leeuwarden kan u helpen bij het vaststellen van o.a. huurprijs, all-in huren, servicekosten en de staat van onderhoud van een huurwoning.

Nieuw Elan is de belangenbehartiger van ruim 9000 huurders van Elkien in Leeuwarden, Wytgaard en Sneek. Daarnaast behartigt Nieuw Elan de belangen van de huurders van Habion in Leeuwarden, Dronrijp en Menaldum. Vanaf 1 november 2018 vertegenwoordigt Nieuw Elan via Stichting Woningmaatschap Leeuwarden huurders in Drachten en Leeuwarden.

Kleine strafzaken bestaan niet. Als geen ander weten Anker & Anker dat elke verdachte bij zijn of haar eigen zaak het grootste belang heeft. Alle strafzaken zijn bij hun in goede handen. Dat kan bijvoorbeeld een snelheidsovertreding, rijden onder invloed, mishandeling, heling of belediging zijn. Maar het kan ook gaan om zwaardere zaken zoals ernstige geweld- of zedenkwesties, fraude- en economische zaken of verkeersongevallen.